Izvēlne Aizvērt

Par Tevi, Latvija!

Mūsu skolā ir sācies Latvijas valstij veltīts radošo darbnīcu mēnesis. Skolotāji kopā ar saviem skolēniem veidoja radošos darbiņus, kas veltīti valsts svētkiem.

 Top gan svecītes, gan karodziņi, gan “laimes slotiņas“. Par izglītojošo nodarbību organizēšanu paldies skolotājiem: A. Liepiņai, E. Utānei, K. Keišai un atbalsta komandai.

Krītiņu pārvērtības!  Daudz un dažādas krāsas, savijušās rudenīgās dejās, radīja brīnumiņus aktivitātes “Rudens ciemojas mūsu skolā” ietvaros.

 

Patriotiskās nedēļas ietvaros notika arī radošā stunda “Es Latvijai“. Viss pašu rokām darināts! Radošās stundas ietvaros katram tapa savs karodziņš. Protams, kā gan varētu bez svētku tortes, ar ko varēja cienāties pie kārtīgi saklāta svētku galda.

Arī paši mazākie skolas audzēkņi  pirmsskolas grupiņās grupās “Saulīte“, “Brīnumu pasaule“, “Bitīte” iesaistījās svētku aktivitātēs. Viņi Lācplēša dienu atzīmēja ar sporta jautro brīdi “Tik stiprs kā lācis”. Pie bērniem ciemos bija atnācis pasaku varonis – lācis, kurš ienesu sacensību garu, jautrību, aicinādams bērnus sportot un sacensties. Bērni komandās spēlēja boulingu, meta bumbas mērķī, spēlēja hokeju, vilka virvi. Bērni par dalību sporta sacensībās saņēma no lāča balvas. Par jautri organizētu sporta jautro brīdi jāsaka sporta skolotājai Arinai Saranei un pirmsskolas skolotājai Natālijai Golubevai.

Ar siltumu sirsniņās Rēzeknes pamatskolas – attīstības centra kuplā ģimene gaida Latvijas Republikas svētkus!

Atbildēt